Colombia poäng tre i andra halvan att slå Mexiko 3-2 i vänligt

Luis Sinisterra gjorde två gånger och Wilmar Barrios lagt till en annan som Colombia slår tillbaka från två mål ner för att slå Mexiko 3-2 i en vän. På Levi's Stadium i Santa Clara, Kalifornien på tisdag.

Mexiko tog ledningen i femte minuten när yttern Alexis Vega gjorde ett straff efter Luis Diaz tog ner Uriel Antuna inuti. lådan och Gerardo Arteaga gjorde det 2-0 efter avslutade ett lag flytta i den 28 e minuten.

Colombia slog tillbaka efter rasten, med Sinisterra på väg hem i 48:e minuten och poäng igen tre minuter senare.

Barrios slutförde sedan Colombias comeback med en briljant volley i 67:e minuten.

Domaren stannade upp matchen i 82:a minuten på grund av homofobiska mängder i folkmassan.

Mexiko ska spela ytterligare två vänliga i november innan den 20 december. 18 VM i Qatar, där de kommer att möta Argentina, Saudiarabien och Polen i grupp C.

Colombia misslyckades med att kvalificera sig till VM.