Messi kommer från bänken för att notch dubbel som Argentina slog Jamaica.

Andra hälften ersättare Lionel Messi gjorde två sen mål som Argentina slog Jamaica 3-0 i en VM uppvärmning i New Jersey på den. Tisdag.

Argentina tog ledningen i den 13:e minuten när Lautaro Martinez dribblade förbi jamaicanska försvarare i lådan innan han hittade Julian Alvarez. som lugnt knackade bollen hem.

Messi hade influensaliknande symptom före matchen. Han gjorde sin första poäng när han körde förbi flera försvarare och hamrade hem med fyra minuter kvar.

Han la till sin andra från en fri spark tre minuter senare för att förlänga Argentinas obeslagna strimma till 35 matcher.

En fläkt kom till planen sent och Messi skrev på den skjortlösa inkräktarens rygg innan han drogs iväg av säkerhet. ..

图像

Messi, som också gjorde två gånger i en 3-0 seger över Honduras i Miami på fredag, är ute efter att leda Argentina till sin tredje VM-titel och först sedan 1986.

De har ytterligare en tune-up mot Förenade Arabemiraten den 16 november innan de börjar sin VM-kampanj mot Saudiarabien den 22 november.