Colombia scoorde drie in de tweede helft om Mexico met 3-2 te verslaan in vriendschappelijke wedstrijd

Luis Sinisterra scoorde tweemaal en Wilmar Barrios voegde er nog een toe toen Colombia zich terugvecht van twee doelpunten om Mexico met 3-2 te verslaan in een vriendschappelijke wedstrijd in Levi's Stadium in Santa Clara, Californië op dinsdag.

Mexico nam de leiding in de vijfde minuut toen vleugelspeler Alexis Vega een penalty scoorde nadat Luis Diaz Uriel Antuna in het strafschopgebied had neergehaald en Gerardo Arteaga er 2-0 van maakte na het afronden van een teambeweging in de 28e minuut.

Colombia sloeg terug na rust, Sinisterra ging in de 48e minuut naar huis en scoorde drie minuten later opnieuw.

Barrios voltooide vervolgens de comeback van Colombia met een briljante volley in de 67e minuut.

De scheidsrechter stopte de wedstrijd in de 82e minuut vanwege homofoob gezang in het publiek.

Mexico zal in November nog twee vriendschappelijke wedstrijden spelen vóór 20 November. 18 Wereldbeker in Qatar, waar ze het opnemen tegen Argentinië, Saoedi-Arabië en Polen in groep C.

Colombia wist zich niet te kwalificeren voor het WK.